ONZE DIENSTEN

Finish Projectbouw is een totaalbouwer die zicht richt op Nieuwbouw, Verbouw en Renovatie werkzaamheden aan utilitaire gebouwen en bedrijfsgebouwen. Finish Projectbouw komt voort uit de Finish Profiles Group. Jarenlange ervaring en deskundigheid garanderen u een optimale dienstverlening bij al uw projecten. Door ons vroegtijdig bij de ontwikkeling van uw bouwplan te betrekken, kunnen wij u een perfecte prijs/kwaliteit verhouding garanderen. Finish Projectbouw is inzetbaar voor nieuwbouw, renovaties en restauraties in zowel bedrijfshuisvesting, woningbouw en werkt als specialist in de agrarische sector.
Image

NIEUWBOUWFinish Projectbouw heeft ruime ervaring in nieuwbouw. Wij zijn in staat om in eigen beheer zowel ontwerp als uitvoering te realiseren. Of het nu gaat om bedrijfs verzamel gebouwen, kantoor gebouwen, produktiehallen of woningbouw: op Finish Projectbouw kunt u bouwen!

LEES MEER


Image

VERBOUWSoms is nieuwbouw niet de meest voor de hand liggende optie. Uw bedrijf zit bijvoorbeeld op een ideale lokatie maar wordt te klein voor uw toekomstplannen. Finish Projectbouw denkt dan graag met u mee zodat wij uw opstal optimaal kunnen vergroten of aanpassen.


LEES MEER


Image

GEVELRENOVATIEEen oud pand kan dankzij een uitgekiende gevelrenovatie er weer helemaal nieuw en modern uit komen te zien. Een gevelrenovatie van Finish Projectbouw hoeft niet veel te kosten en kan ook meestal vrij snel worden gerealiseerd. U ziet het, gevelrenovatie is zo gek nog niet!

LEES MEER