GEVELRENOVATIE

Bij een hele generatie gebouwen uit de zeventiger en tachtiger jaren is de tand des tijds duidelijk zichtbaar en voldoen deze panden vaak niet meer aan de huidige wensen en normen. Wanneer nieuwbouw niet wenselijk of haalbaar is, is renovatie van het interieur en/of exterieur een uitstekende oplossing. Een oud, vervallen gebouw kan er met een nieuwe gevel weer nieuw en modern uitzien. Datzelfde geldt voor het interieur. Met een goed plan en een efficiënte verbouwing kan de bruikbaarheid weer helemaal volgens de laatste wensen en normen zijn.

GEVELRENOVATIEFinish Projectbouw is gericht op het maken van gevelrenovaties die uw pand er uit laten springen. Wij zien vooral dat verhuurders van bedrijfspanden ons inschakelen om het pand beter verhuurbaar te maken met een moderne en frisse uitstraling. Een gevelrenovatie hoeft niet veel te kosten en kan meestal vrij snel gerealiseerd worden.

SUBSIDIEVeel gemeentes hebben een lokale subsidiepotten voor het toepassen van gevel- en/of dakrenovaties. Door dat veel bedrijventerreinen in verval zijn geraakt, proberen gemeentes ondernemers een duwtje in de rug te geven om hun pand aan te passen aan de nieuwe normen. Zo heeft de gemeente Purmerend hiervoor onlangs een bedrag vrijgemaakt voor bedrijventerrein de Koog. Probeer hiervan te profiteren als ondernemer.


DUURZAAMEen nieuwe buitenschil maakt niet alleen uw gebouw mooier maar kan er ook voor zorgen dat uw pand betere prestaties levert. De isolatiewaarde kan flink verhoogd worden wat bespaart op de stookkosten. Ook het plaatsen van energie opwekkende installaties op de gevel of het dak kunnen verzorgd worden en leiden tot een kostenbesparende oplossing. Hiermee verdient u de renovatie van het gebouw op termijn weer terug.
Image