NIEUWBOUW

Finish Projectbouw is onderdeel van de Finish Profiles Group met jarenlange ervaring in nieuwbouwprojecten. Onze kracht ligt in het realiseren van uw specifieke wensen in bedrijfshuisvesting. Wij investeren in een goede samenwerking en denken graag met u mee. Nieuwbouw moet immers een verrijking zijn voor uw productie- of verkoopconcept. Uw gebouw dient naadloos aan te sluiten op uw bedrijfsvoering. Op Finish Projectbouw kunt u bouwen.

AGRARISCHE GEBOUWENFinish Projectbouw is onderdeel van de Finish Profiles Group. Onze groep is heel sterk vertegenwoordigd in agrarische gebieden. Wist u bijvoorbeeld dat Finish Profiles de meest groene beplating van heel Nederland aan de agrarische markt levert? Finish Projectbouw is dan ook zeer bekend met deze specifieke markt en is in staat om al uw bouwplannen te realiseren.

DESIGN & BUILDFinish Projectbouw kan in eigen beheer zowel ontwerp als uitvoering van een bouwproject realiseren. Dat scheelt u tijd én bespaart u geld. Omdat Finish Projectbouw ook het gehele bouwproces doorspreekt met gemeente en overige instanties, maken wij de bouw voor onze klanten zo eenvoudig mogelijk.


BEDRIJFS-
VERZAMELGEBOUWENFinish Projectbouw heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen en realiseren van bedrijfsverzamelgebouwen, in diverse niveaus en afmetingen. De units in een bedrijfsverzamelgebouw worden veelal casco opgeleverd en voorzien van de benodigde nuts aansluitingen. De inrichting en afbouw worden vaak door de klant zelf verzorgd, geheel naar eigen idee en smaak. Maar natuurlijk kunnen wij diverse opties beschikbaar maken. Vraag naar onze mogelijkheden. Units worden geleverd van 50 m² tot 600 m², met of zonder kantoorruimte of verdiepingsvloer
Image

BAANSTEE NOORD IN PURMEREND

De Baanstee Noord in Purmerend is een nieuw bedrijventerrein wat de komende vijf tot tien jaar wordt ontwikkeld. Finish Projectbouw heeft inmiddels al een aantal mooie projecten in Baanstee Noord aangenomen.Zowel de ontwikkeling als de uitvoering van de bouw kan door Finish Projectbouw geheel verzorgd worden. vraag naar onze mogelijkheden!