VERBOUW

Wordt u bedrijfspand te klein voor uw toekomstplannen maar wilt u niet van u locatie af? Denk dan aan de optie om het bestaande gebouw te vergroten of aan te passen. Wij denken graag met u mee om het een geheel nieuwe invulling te geven en te laten zien wat de mogelijkheden zijn.

OPSLAGKomt u ruimte te kort in uw opslaghal vanwege een te verwachte groei in de toekomst? Finish Projectbouw kan u daarbij adviseren voor bijvoorbeeld een passende verbouwing. En wij zijn in staat om een verbeterd design te ontwerpen én te realiseren. Met een verbouwing van Finish Projectbouw verlaagt u de investering die nieuwbouw u zou kosten én blijft u actief op uw eigen vertrouwde locatie.

LOGISTIEKDoor nieuwe transport opties van vrachtwagens zoals langere en meerdere trailers dient u ook uw logistieke belading aan te passen. Grotere óf meerdere loaddocks kunnen daarbij een prima oplossing zijn voor uw bestaande opslag of distributie. Maar ook een grote overkapping kan bijdragen tot niet alleen een droge maar vooral ook snellere belading.

Image

KANTOORIs uw kantoor gebouw verouderd en niet meer respresentatief voor uw onderneming? Dan kan Finish Projectbouw uw pand voorzien van een moderne upgrade. Met moderne materialen en duurzame oplossingen geven wij uw kantoor een frisse upgrade. Omdat Finish Projectbouw aandacht besteed aan duurzaamheid en goede isolatie zal u uiteindelijk ook geld besparen op uw stookkosten. Tevens zijn wij in staat om specifieke energie opwekkende oplossingen te adviseren en te plaatsen.