WAAROM KIEZEN VOOR ONS


GESPECIALISEERDFinish Projectbouw ontwerpt en bouwt in binnen- en buitenland aan spraakmakende projecten. Finish Projectbouw is gespecialiseerd in nieuwbouw-, verbouw- en gevelrenovatie projecten. Wij geloven in het bouwen van duurzame stalen constructies.

MEEDENKENDaarnaast vinden wij het heel belangrijk dat de installaties, zoals verlichting, verwarming, koeling, etc. goed zijn afgestemd op de gebruiker en maken wij bij voorkeur gebruik van betaalbare, duurzame energiebronnen.

IMPRESSIEOm u een idee te geven van onze projecten, laten wij u hier en paar van onze recente opdrachten zien. Als u meer wilt weten dan nodigen wij u van harte uit om een afspraak met ons te maken.

ONS WERK2018
TOM POETS

Na een lange ontwikkelingsperiode is het Tom Poets gelukt om een eigen pand met een wasstraat onder de naam Carwash4all te realiseren.

LEES MEER
Image
Image

2018
SPUITKORF VERHUUR

Spuitkorf verhuur BV is gespecialiseerd in de verhuur van steigers, hoogwerkers en pontons. De felgroene kleur op de bouwplaatsen of scheepswerven is zeer opvallend.

LEES MEER

2018
ADRIE JONK/INQAR

De nieuwe vestiging van autoverhuurbedrijf Adrie Jonk/InQar werd gebouwd op een prachtige hoeklocatie in Zaandam. De kavel is van 3 zijdes voorzien van een weg en heeft hierdoor veel aanzicht.

LEES MEER
Image
Image

2018
MEIJER BOOMVERZORGING

De groeiende onderneming van Ruud Meijer had te weinig ruimte voor de stalling van zijn vrachtwagens en apparatuur. Op bedrijventerrein Hoogtij te Zaandam kreeg hij de kans om een mooie kavel te bemachtigen en greep deze kans snel aan.

LEES MEER

2017
TRIPLE SHOWTECHNIEK

Het snelgroeiende bedrijf Triple Showtechniek maakte een grote stap voor de toekomst. Door met Finish Projectbouw tot een gezamenlijk ontwerp te komen konden de kosten laag worden gehouden.

LEES MEER
Image
Image

2016
NO EXCESS

Kledingmerk “No Excess” liet een nieuw kantoor met magazijn bouwen door Finish Projectbouw. Het gehele design en de bouwopdracht werden gerealiseerd door Finish Projectbouw.

LEES MEER

2016
ZIJTVELD

Een moderne werkplaats met opslag was het uitgangspunt en dit werd vertaald in een gebouw van 12 meter hoog met 6 kraanbanen en een oppervlak van 2700m2.

LEES MEER
Image
Image

2016
GROENHART & TECHPROF

Voor deze opdracht werd zowel het ontwerp als de bouw gedaan voor twee nieuwe filialen van de groothandels: “Groenhart” en “Techprof”. Samen onder één dak worden hier technische materialen en gereedschappen verkocht.

LEES MEER

2016
HAIL EUROPE

In de Boekelermeer te Alkmaar plaatste Finish Projectbouw voor het bedrijf Hail Europe een logistiek bedrijfspand. De opdrachtgever, die levert aan de hotelmarkt was op zoek naar verdere expansie in hun bedrijfsvoering.

LEES MEER
Image