PROJECT

DETAILS



Verkeersschool Nelen moest vanwege ontwikkelingsplannen op hun oude locatie op zoek naar een kavel voor hun beoogde nieuwbouw. Binnen de gemeente Amsterdam werd deze kavel gevonden en is hiervoor een bouwplan gemaakt in samenwerking met Van Ede Architecten. Het gebouw is in totaal 800 m2, waarvan 200 m2 bedrijfshal en 600 m2 kantoor/lesruimte. Bij het uiterlijk van het pand is gekozen om de rooilijnen door het pand zichtbaar te maken. Ook komen de bedrijfskleuren van Nelen hierin terug. Het gebouw bedekt de volledige voorzijde van de kavel en is hierbij voorzien van vele transparante vlakken, die zich uiten in openingen of glas.


Start bouw:                           Mei 2020
Oplevering:                           December 2020
Opdrachtgever:                    Verkeersschool Nelen
Categorie├źn:                         Nieuwbouw